martes, 10 de junio de 2008

Igualtat, sí. Gilipollades, no cal.

Aquesta dona (Bibiana Aido per qui no la conegui) en sí , ja em fa ràbia. Però que a sobre sigui la ministra d'igualtat... encara més. Per començar, que hi hagi d'haver un càrrec per això ja és molt, molt trist. És com el fet que existeixi un dia dedicat a la dona treballadora. Realment són coses que em toquen els collons (perdó, els ovaris).
El problema, però, és que a sobre és (amb tot el respecte, eh?) TONTA. Com pots dir "a los miembros y miembras de la comisión"??? Evidentment, els membres (homes i dones) de la RAE ja se li han tirat a sobre (per igual).
Kit Kat: estic "veient" OT i fins i tot en Jesús Vázquez ha fet al·lusió a aquest tema ("jóvenes y jóvenas que nos estáis viendo... ahora que está de moda esto de decirlo todo en masculino y femenino").
En fi, que sentint aquest especímen creat segurament per algú molt, molt cruel, una preferiria tenir un clítoris més desenvolupat.

Igualtat SÍ en: salaris, oportunitats laborals, tracte professional (perquè moltes vegades encara se'ns tracta de fleumes), sexe (comportar-se com un home no ha de ser sinònim de pelandrusca), etc.
Gilipollades que no calen: fer el femení de mots que amb una sola forma ja ens engloben a tots, penes judicials més baixes (a mateix delicte, mateix càstig), etc. (Possiblement me'n deixi moltes de gilipollades; per tant si algú en sap més que les digui si us plau).

Apa, ja m'he desfogat! Ara un polvet i a dormir...
Bona nit!

2 comentarios:

mrpage dijo...

A veure, està bona... Ai, ara això és sexista? Ai no sé... Que sí Tona, que estic totalment d'acord amb el teu post.

Anónimo dijo...

Es lo que pasa, Después de una fulgurante carrera en la Junta de Andalucía como promotora del flamenco (verídico, oiga) no es raro que a la señora le pasen cosas como esta. Lo malo es que hay toda una retahíla de progres que apoyan el palabro.

Por otro lado, ¿alguien sabe dónde está su ministerio? El lugar, el edificio, quiero decir, donde trabajan esta señora y su gente. Lo único que he encontrado tras mucho buscar es un teléfono móvil, que seguro que es el suyo.