jueves, 6 de marzo de 2008

Qui m'ho havia de dir...

...Jo que sóc de lletres, de tota la vida; que he estudiat durant 5 anys una carrera humanística, que en ma vida m'he preocupat pels números...
Qui m'havia de dir que algun dia buscaria desesperadament programes com el Contaplus, Facturaplus i altres d'aquest estil. Quantes voltes dóna la vida, oi?
No, si ja m'ho deia el meu pare... "a mi em feia il·lusió que estudiessis empresarials". Doncs mira, no he fet la carrera... però ara em tocarà aprendre. Sort que puc comptar amb el millor mestre del món per tots els dubtes que em puguin sorgir (i que sorgiran, evidentment). El més bo de tot és que, buscant per Internet, he descobert nous programes que ni ell coneixia.
I jo que al començar la universitat pensava que els números només em servirien per comptar versos i fer les mitjanes de les notes... Mare de Déu!
D'altra banda, informar a tothom que l'últim membre de la "meva" societat empresarial ja s'ha incorporat a les oficines.
Així que, a partir d'ara, anar a treballar ja no es podrà considerar o tractar com simples jugades de Monopoly..., ara ja hem entrat a la crua realitat laboral.
Guanyar-nos el pa, ja només depèn de nosaltres.

1 comentario:

astergi dijo...

Ja ja ja ara sí que pillaràs... Apali empresària a mi que m'havia de dir que em sabria els tags de l'html de memòria jajajaja.

Molts petons!